Zvu tě do světa

Kouzelných říší

Ochutnej jejich esenci a poznej sama sebe.

Poznej konečně svoji přirozenost a v té pak najdeš svoji lehkost a radostné žití.

Věř mi, tvůj život se úplně změní.

Jestli jsi začtená právě do těchto řádku, pak je jasné a ty to uvnitř sebe cítíš, že se něco děje, že něco hledáš. Pak je jasné, že slyšíš volání svojí duše, která po něčem touží. Potřebuje něco změnit, pochopit, vyřešit.

Možná si říkáš, jestli ti Kouzelné říše mohou pomoct v reálném životě. Může to tak být? Vždyť to zní jako pohádka.

ANO, není to jen pohádka, ale chápu, že se ti to na první pohled tak jeví.

ANO, toto poznání a uvědomění si opravdu změní spoustu věcí v reálném životě.

Práce s Kouzelnými říšemi vychází z tzv. Ralm reading, v překladu „čtení v říších“.

Je to vlastně typologie osobnosti, ale tak trochu jinak. Něco jako numerologie nebo astrologie. Sestavila ji americká psycholožka Doreen Virtue, Ph.D. na základě svojí praxe, pozorování a mnohaleté práce s klienty.

Pamatuješ si, jak ti babička nebo maminka četla pohádky? Jak snadno sis představila, že jsi tou či onou bytostí? Jak jsi věděla, co od jiných bytostí můžeš očekávat ? Podle toho jsi jednala, připravila se, obrnila se nebo k nim byla schovívaná a chápavá.

Jak sis oddechla, když to vždycky všechno dobře dopadlo? Neměla jsi v sobě tolik obav, strachů, lépe jsi pochopila, proč je ten či onen takový, jaký je. Cítila jsi se v bezpečí, pochopená, milovaná…

Sama na sobě jsem poznala, jak nádherně Kouzelné říše fungují, jak fungují na mých kamarádkách a klientkách.

 

Jsem z nich navždy absolutně unešená.

Jakmile poznáš i ty, do které říše patříš, pochopíš spoustu věcí ve svém životě, přítomných i minulých. Budeš vědět, kudy dál.

Vše ti do sebe začne zapadat jako dílky puzzle.

Pochopíš situace, vztahy a jednání jiných, kterým jsi do teď nerozuměla

Začneš žít mnohem radostnější a harmoničtější vztahy

Věř, že si hluboce oddychneš si, že jsi v pořádku taková, jaká jsi

Zjistíš, že to co a jak děláš, je dobře. Uvolní se tlak, že něco nezvládáš nebo ti něco nejde

nebudeš mít pocit, že jsi neschopná, nemožná nebo špatná

Pochopíš proč jsou věci, které ti prostě nejdou. Najdeš svoje bloky, stará zranění, které tě v životě ovlivńují a limitují

Díky propojení se svojí říší získáš znovu sebedůvěru, sebevědomí, výživu a zdroje pro svůj život

Otevřou se ti tvoje dary, napojíš se snáz sama na sebe, na tvoje touhy a sny, najdeš nový směr tvého života

Už na to nebudeš sama, díky propojení s říšemi můžeš získat jejich podporu a pomoc, kterou zrovna potřebuješ.

Dnes už jsou Kouzelné říše součástí mých koučovacích hodin a každá žena je jimi zcela pohlcena a je z nich úplně nadšená.

Při práci s klientkami si uvědomuji, jak důležité je přijetí sama sebe. Kouzelné říše nám nádherně otevírají cestu k sobě samotné i ostatním.

A jak důležité je vnímání toho, co zrovna cítím a potřebuji. Jak důležité je vědět, že když jsem příliš vyčerpaná, předala jsem ze sebe víc, než bylo zdrávo.

Přesně tady se ukazuje moje část anděla, který má sklony pomáhat všude a všem, až za svoje hranice, na úkor sebe, jen potřebuje tu péči dostávat také zpět. Dnes už si ji umím dát nebo si o ni říct. Jakmile ji dostanu, srovnám se, nadechnu a mám zas srdce zalité radostí.

Už taky vím, že když na sebe tlačím a o to víc se mi nedaří, že si moje část hvězdy potřebuje odpočinout, nechat věci chvíli plynout, jako měsíc na obloze a pak se mi zase vrátí moje tvořivost, inspirace i energie.

Díky kouzelným říším daleko lépe vnímám sama sebe, svoje pocity a to, co zrovna moje tělo či duše potřebuje. Zároveň přesně vím, jak si pomoct, co sama sobě dodat, poskytnout, doplnit. Vím koho a jak požádat o pomoc. 

Tak zavři oči a nech se unášet láskyplným povídáním o Kouzelných říších. Najdi si tu svoji, najdi svůj pradávný domov, odkud jsi sem přišla.

Jsem ráda, že na této cestě sama k sobě mohu být tvým světlem, tvojí lampou, tvojí průvodkyní.

Do světa Kouzelných říší se dostaneš tudy 👇